- Advertisement -spot_img

TAG

Shofere Fe Muslimane Itali

“Me shami dhe shofere autobusi në Itali”: Historia e shqiptares nga Kavaja

Në një botë ideale, historia e Bukurie Voka, një 37-vjeçare shqiptare nga qyteti i vogël i Kavajës që ndodhet disa kilometra nga Durrësi, do...

Latest news

- Advertisement -spot_img