- Advertisement -spot_img

TAG

shtetet

13 vende të BE-së arrijnë marrëveshje për pasaportat Covid -19

Greqia dhe 12 vende të tjera anëtare të Bashkimit Evropian kanë arritur një marrëveshje që synon të sigurojë udhëtime të sigurta dhe rritjen e...

Latest news

- Advertisement -spot_img