- Advertisement -spot_img

TAG

Srebrenicë

BE refuzon dhe dënon çfarëdo mohimi të gjenocidit në Srebrenicë

Bashkimi Europian ka bërë thirrje të mos relativizohet apo mohohet genocidi në Srebrenicë , duke kujtuar se zyrtarët në të gjitha shtetet që synojnë...

Latest news

- Advertisement -spot_img