- Advertisement -spot_img

TAG

tregetim armesh

Enver Jamaku tregon mënyren si u njoh me Gjergj Cukalin

Një ditë pas goditjes së 18 magazinave që shërbenin për modifikimin e armëve, bashkëpunëtori i drejtësisë, Enver Jamaku, ka treguar dhe mënyrën se si...

Latest news

- Advertisement -spot_img