- Advertisement -spot_img

TAG

vendimin

KLGJ merr vendimin për gjyqtaren Enkeleda Kapedani. Ja çfarë u vendos

Këshilli i Lartë Gjyqësor pas dëgjimit të Inspektorit të Lartë të Drejtësisë, Artur Metani dhe gjyqtares Enkeleda Kapedani ka shpallur vendimin mbi kërkesën e...

Latest news

- Advertisement -spot_img