- Advertisement -spot_img

TAG

"Vorio Epir"

Pirro Dhima : Një herë “tironc”, më pas “grek” dhe tani flet për Vorio Epir.

Ish-pershëngritësi, Pirro Dhima, është përfshirë më herët në debat me një gazetare greke , e cila më herët e ka cilësuar si shqiptar,...

Latest news

- Advertisement -spot_img