- Advertisement -spot_img

TAG

17 Mars

KKT, vendime në ilegalitet me justifikimin e pandemisë. Asnjë transparencë për investimet qindra milionë euro

Këshilli Kombëtar i Territorit ka dhënë së fundmi një mbledhje gjatë së cilës për 60 minuta janë studiuar, vlerësuar dhe debatuar 47 projekte e...

Latest news

- Advertisement -spot_img