- Advertisement -spot_img

TAG

26 prill

Hëna Rozë dhe energjia e saj do t’ju ndihmojnë në 26 Prill

26 prillin shënojeni në kalendar dhe jo për arsye zgjedhore. Ka diçka edhe më të rëndësishme siç është një Hënë e Plotë rozë! E...

Latest news

- Advertisement -spot_img