- Advertisement -spot_img

TAG

6 muaj

Bill Gates:”Gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë më të vështirët”.

Gjatë periudhës së pandemisë një ndër zërat më të dëgjuar në botë ka qenë krijuesi i Microsoft, Bill Gates. Kundërshtarët e vaksinës dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img