- Advertisement -spot_img

TAG

6 viktima

Ministria e Brendshme / Brenda vitit 6 gra u bënë viktima të dhunës dhe 2980 të tjera e denoncuan

Policia e shtetit ka bërë bilancin e viktimave të dhunës dhe të dhunuesve në kuadër të Ditës Ndërkombëtare Kundër të Dhunës ndaj Gruas. Në...

Latest news

- Advertisement -spot_img