- Advertisement -spot_img

TAG

adriatiku

U pa përtej Adriatikut, shikoni ku ndodhet tani raketa kineze

  Bota është në ankth dhe me sytë nga qielli ku do të bjerë raketa kineze. Në linkun e mëposhtëm ju mund të shikoni në...

Latest news

- Advertisement -spot_img