U pa përtej Adriatikut, shikoni ku ndodhet tani raketa kineze

0

 

Bota është në ankth dhe me sytë nga qielli ku do të bjerë raketa kineze. Në linkun e mëposhtëm ju mund të shikoni në kohë reale lëvizjen e raketës kineze se në cilin cep të hapësirës ndodhet. Ushtria amerikane parashikoi se raketa kineze do të bjerë në Turkmenistan në Azinë Qendrore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here