- Advertisement -spot_img

TAG

AFP

Hapen kufijtë e BE, merret vendimi për lëvizjen e lirë të personave të vaksinuar plotësisht

  Bashkimi Evropian ka arritur një marrëveshje për hapjen e kufijëve për të gjithë personat e vaksinuar plotësisht. Lajmi është bërë i ditur nga agjensia...

AFP: Shqipëria gati për të votuar pas një fushate të ashpër

AFP i ka kushtuar sot një artikull zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri dhe klimës politike në vend në prag të ditës së votimit, 25 prillit. "Shqipëria...

Latest news

- Advertisement -spot_img