- Advertisement -spot_img

TAG

aftesi komunikimi

A e dinit se kangurët kanë aftësi të komunikojnë me njerëzit ?

Kangurët mund të mësojnë të komunikojnë me njerëzit, ngjashëm sikurse bëjnë qentë e zbutur, duke përdorur shikimin e tyre për të “drejtuar” dhe për...

Latest news

- Advertisement -spot_img