- Advertisement -spot_img

TAG

aktivitet fizik

Aktiviteti fizik dhe lëvizja parandalojnë komplikacionet e Covid-19

Një mënyrë jetese pasive dhe sedentare shton rrezikun që në rast infektimi me Covid-19 të sëmurët ta kalojnë sëmundjen rëndë e madje të vdesin...

Latest news

- Advertisement -spot_img