- Advertisement -spot_img

TAG

albin

Ky është modeli albin shqiptar që nuk i shpëtoi syve kritik të “Vogue Italia”

"Vogue Italia" dhe "Imodels" nuk e kanë lënë 25-vjeçarin albin shqiptar t'ju shpëtojë nga duart. Mario Prendi tërhoqi menjëherë vëmendjen e revistave, agjencive të...

Latest news

- Advertisement -spot_img