- Advertisement -spot_img

TAG

alternativa

Ndryshon hartimi i provimit të maturës, nuk do të jetë më me alternativa

Testet e maturës shtetërore janë hartuar nga specialistët e qendrës së shërbimeve arsimore dhe janë gati që rreth 34 mijë maturantë t’i zhvillojnë ato...

Latest news

- Advertisement -spot_img