- Advertisement -spot_img

TAG

ambasada e RSH

Ambasada e Shqipërisë në Tel Aviv, Izrael

Situata në Izrael dhe Gaza, sic e ndiqni gjerësisht në te gjitha mediat botërore është në përshkallëzim e sipër, pavarësisht përpjekjeve ndërkombëtare për ulje...

Latest news

- Advertisement -spot_img