- Advertisement -spot_img

TAG

Angjelin Stërkaj

Vrasje e planifikuar , Stërkaj pranoi ekzekutimin e Armando Beqirit, zbulohet roli i të dashurës së tij

  Ekzekutimi i Armando Beqirit në Islandë ishte planifikuar me detaje dhe lëvizjet e tij u monitoruan natën kur ai u vra, sipas aktakuzës së...

Latest news

- Advertisement -spot_img