- Advertisement -spot_img

TAG

Aristela Leka

Jo vetëm Princi, Aristelën e do e gjithë familja e tij

Një ditë më parë u trasmetua takimi mes Aristelës dhe Princit, një takim që u komentua shumë. U pa që takimi mes tyre shkoi...

Latest news

- Advertisement -spot_img