- Advertisement -spot_img

TAG

armik

“Të përdhunuar në Internet: Industria e Internetit përballë mbrojtjes së fëmijëve dhe adoleshentëve në Shqipëri!”,nga Klaudio Pulaha

Flet Klaudio PULAHA, menaxher rasti pranë BARNAHUS Shqipëri Data 9 shkurt shënon ditën ndërkombëtare të internetit të sigurt,prandaj në kuadër të kësaj dite zhvilluam një...

“Armiku i shqiptarëve”, greku Pappas arrestohet nga policia

Krerët e “Agimit të Artë”, tashmë një organizatë kriminale, kaluan mbrëmë natën e parë në burg. Në katin e shtatë të burgut të GADA-s u...

Latest news

- Advertisement -spot_img