- Advertisement -spot_img

TAG

Babi Anagnostopulos

“Përgjithmonë bashkë…”/ Vrasësi i pabesë grek, qytetarët e ‘masakrojnë’ me komente

Inat popullor. Vetëm kështu mund të përshkruhet vala e indinjatës dhe komenteve në profilin e vrasësit të 20-vjeçares Caroline, burrit të saj Babi Anagnostopulos....

Latest news

- Advertisement -spot_img