- Advertisement -spot_img

TAG

bashki elbasan Infoelbasani.com

Bashkia Elbasan sqaron opinionin publik në lidhje me inceneratorin e plehrave

Nisur nga disa spekullime skandaloze politike dhe mediatike, në lidhje me funksionimin e Impiantit të Përpunimit të Mbetjeve Urbane në qytetin e Elbasanit, Bashkia...

Latest news

- Advertisement -spot_img