- Advertisement -spot_img

TAG

baza armatimi

Operacioni kundër 18 bazave të armatimit,çfarë do të ndodhi me 9 të arrestuarit

Gjykata e Posaçme la në burg të arrestuarit gjatë operacionit ku i zbuluan 18 baza armatimi dhe u zbardhën 3 ngjarje kriminale. Konkretisht mbetën në...

Latest news

- Advertisement -spot_img