- Advertisement -spot_img

TAG

Benet Beci

Benet Beci thekson se ka si synim që të rrisë punësimin, investimet në sektorët publikë dhe privatë

SHKODËR Kandidati për deputet i PS-së në qarkun e Shkodrës, Benet Beci, foli në lidhje me detyrat që i janë caktuar brenda Partisë Socialiste dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img