- Advertisement -spot_img

TAG

Bibla

Kushtetuta e shenjtë për Shqiptarinë që e kemi bashkë!

Nga Blerina Llalla Teurati, Zeburi, Ungjilli dhe Kurani, libri i fundit hyjnor që në terma bashkëkohore kanë qenë ajo që sot e quajmë Kushtetutë, dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img