- Advertisement -spot_img

TAG

BIRN Albania

BIRN Albania takim me gazetarët dhe shoqërinë civile

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Investigative në Shqipëri (BIRN Albania) ka organizuar ditën e sotme një takim konsultues me organizatat e shoqërisë civile në qarkun...

Latest news

- Advertisement -spot_img