- Advertisement -spot_img

TAG

BKH

Yuri Kim në takim me këshilltarin e ri të BKH-së, ish-agjentin e FBI-së Steve Butler

Ambasada e Shteteve të Bashkuara ka mirëpritur ditën e sotme në Shqipëri ish Agjentin Special Mbikëqyrës të FBI-së dhe këshilltarin e ri të Byrosë...

Zëvendës ambasadori amerikan: BKH-ja do t’i tregojë Shqipërisë se askush nuk është mbi ligjin

Në një takim me hetuesit e Byrosë Kombëtare të Hetimit, pas përfundimit të trajnimit me FBI-në amerikane, zëvendës ambasadori i ri i SHBA në...

BKH shpall listën e kandidatëve fitues të testit të arsyetimit logjik

Byroja Kombëtare e Hetimit ka shpallur ditën e sotme listën e kandidatëve fitues të testit të arsyetimit logjik në lidhje vakancat për hetues në...

Arben Kraja raporton në KLP: SPAK dhe BKH kanë akses te të dhënat personale

Kreu i Prokurorisë së Posaçme, Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, Arben Kraja po raporton sot para Kësjillit të Lartë të Prokurorisë, për vitin...

Përfundon trajnimi i hetuesve të BKH-së, SPAK jep njoftimin e rëndësishëm

  SPAK ka uruar përmes një njoftimi publik 28 kandidatët për hetues të cilët përfunduan muajin e parë të trajnimit bazë dhe nga java tjetër...

Byroja Kombëtare e Hetimit kërkon hetues,këto janë kriteret

Byroja Kombëtare e Hetimit, shpall konkursin për 32 (tridhjet e dy) vende vakante për hetues . Kandidatët duhet të kenë eksperiencë në fushat e...

Konkurimi për hetues në BKH,komisioni certifikon 28 kandidatë

Komisioni i Posaçëm i Verifikimit të Pasurisë dhe Figurës ka mbyllur hetimet për kandidatët që konkurojnë për hetues në Byronë Kombëtare të Hetimit. Nga 37...

Latest news

- Advertisement -spot_img