- Advertisement -spot_img

TAG

Blerim Gjeladini

Çfarë po ndodh me profilet e politikanëve në Facebook

Pak ditë nga data e zgjedhjeve të përgjithshme në Shqipëri, partive politike dhe politikanëve shqiptarë u ka rënë drastikisht “pazari” në Facebook. Më datë 8...

Latest news

- Advertisement -spot_img