- Advertisement -spot_img

TAG

bllokim pajisjesh

Mungesë të operatorëve dhe bllokim te pajisjes identifikuese, në këto qendra votohet në mënyrë tradicionale

  Procesi i votimit në fshatin Trestenik të Devollit po realizohet me votim tradicional, për shkak të mungesës së operatorit. Ndërkohë në qendrën e votimit 3191...

Latest news

- Advertisement -spot_img