- Advertisement -spot_img

TAG

Chris Evans

I shkroi e dehur, Lizzo tregon vazhdimësinë e bisedës me Chris Evans

Më 18 prill, Lizzo pranoi se ajo i shkroi e dehur Chris Evans në Instagram dhe ai i ktheu përgjigje dhe madje, edhe filloi...

Interneti po ‘çmendet’ pas tatuazheve të kraharorit të Chris Evans

Kanë qenë disa orë emocionuese për adhuruesit e Chris Evans, të cilët sapo u kujtuan se aktori ka  tatuazhe në gjoks. Të martën, 23...

Latest news

- Advertisement -spot_img