- Advertisement -spot_img

TAG

çiftet

Që një marrëdhënie të zgjasë : 20 sekrete që ndihmojnë në jetën në çift

1- Mos nënvlerësoni asnjëherë vlerën e të pyeturit partnerin/en se si e kaloi ditën. 2- Disa zënka janë thjesht zënka. Mos i ekzagjeroni e t’i bëni drama. 3- Pranoni...

Çiftet që bëjnë këto dy veprime janë të predispozuar për t’u ndarë

Të ndërtosh një marrëdhënie është njëlloj si puna e asaj farës që duke e ujitur dhe plehëruar çdo ditë shndërrohet pak nga pak në...

Dashuria përmes chat-it a është pabesi?

Shumë marrëdhënie dhe martesa që janë bllokuar çojnë në komunikim në internet duke kërkuar komunikim që ata nuk mund ta gjejnë me partnerin e...

Latest news

- Advertisement -spot_img