- Advertisement -spot_img

TAG

Dalai Lama

Nuk festojnë kurrë ditëlindjen dhe nuk e çajnë kokën për…Dalai Lama zbulon sekretin e njerëzve të lumtur

Udhëheqësi shpirtëror i tibetianëve, zbulon pse nuk duhet ta ngarkojmë veten me festa … Fjalët e Dalai Lama-s janë të ndërthurura me këshilla dhe udhëzime...

Latest news

- Advertisement -spot_img