- Advertisement -spot_img

TAG

dhembet

Pse gjatë shtatzënisë ju prishen më shumë dhëmbët?

Kur jeni duke pritur një fëmijë, me të drejtë shqetësoheni për ekzaminimet gjinekologjike, skanimet me ultratinguj, testet e gjakut. Sidoqoftë, shëndeti i dhëmbëve dhe mishrave të...

Shpjegohet dhimbja që vjen nga kafshimi i akullores apo pirja e gjërave të ftohta

Shkencëtarët besojnë se ata kanë studiuar pse kafshimi i akullores ose pirja e diçkaje të ftohtë shkakton dhimbje torturuese për disa njerëz. Ato kanë...

Latest news

- Advertisement -spot_img