- Advertisement -spot_img

TAG

Dhoma ekonomike e gruas

Dhoma e Ekonomisë së Gruas, Kotherja: Nismë për fuqizimin e gruas në biznes

Dhoma Ekonomike e Gruas, kushtuar gruas dhe sipërmarrjes vjen si një nismë e grave sipërmarrëse dhe profesioniste me dhjetëra vite përvojë në fushat e...

Latest news

- Advertisement -spot_img