- Advertisement -spot_img

TAG

"Dita Botërore e Lirisë së Medias"

Shëndeti i gjakut dhe mënyrat natyrale në favor të tij

Gjaku është energjia që mban në lëvizje organizmin tonë. Normalisht, ai duhet të qarkullojë në trup pa u trazuar, duke transportuar ushqyesit e nevojshëm në...

“Dita Botërore e Lirisë së Medias”, Soreca: Themeli i demokracisë mund të…

  Soeca: Liria e shtypit është një gur themeli i shoqërive demokratike, e cila mund të lulëzojë vetëm nëse qytetarët kanë qasje në informacion të...

Latest news

- Advertisement -spot_img