- Advertisement -spot_img

TAG

DIVORCET

Habit kryeministri ‘qejfli’ ,“Divorcet vijnë nga kultura e drogës dhe seksit”

Kryeministri pakestinez është përballur me reagime të ashpra për deklaratat bëra së fundmi, në të cilat ai fajësoi një rritje të rasteve të abuzimit...

Latest news

- Advertisement -spot_img