- Advertisement -spot_img

TAG

Drakula

Covid-19/ Kalaja e Drakulës u ofron turistëve vaksina

Në Transilvani, është ngritur një qëndër vaksinash Covid-19 në kështjellën e Drakulës për vizitorët. Kjo iniciativë e një qendre vaksinimi në Kështjellën e Drakulës, është...

A është vampirizmi një sëmundje? Historitë e ‘vampirëve’ që do t’ju tmerrojë

Etja e njerëzve për të ditur sa më shumë rreth vampirëve duket aq e pafundme sa dhe etja e vampirëve për gjak. Shkrimtarët modernë...

Latest news

- Advertisement -spot_img