- Advertisement -spot_img

TAG

drejtori i ujesjellesit

PD kallëzim penal në prokurori për Drejtorin e Ujësjellësit të Vlorës

  Partia Demokratike Vlorë denoncon në Prokurori drejtorin e Sh.A Ujësjellës Kanalizime Vlorë Shkëlqim Leskaj. PD e akuzon Leskaj se ka punësuar dhe vazhdon të punësoj...

Latest news

- Advertisement -spot_img