- Advertisement -spot_img

TAG

duhanpires

Brenda këtyre viteve nuk do të ketë më asnjë duhanpirës

  Sipas analistëve të kompanisë “Jefferies” brenda 10 deri 20 vjetësh, nuk mund të mbetet asnjë duhanpirës në shumë tregje. Qeveritë dhe kompanitë e duhanit,...

Latest news

- Advertisement -spot_img