- Advertisement -spot_img

TAG

DW

Zgjedhjet në Shqipëri, Gacek: Vëmendje e madhe ndaj çdo ankimi apo rinumërimi votash

Drejtuesja e misionit të OSBE/ODIHR, Ambasadorja Urszula Gacek në intervistën për DW e quan shqetësues keqpërdorimin e burimeve të administratës për zgjedhjet e qëndrimin...

DW: Rusia po tenton të rrisë ndikimin në Ballkanin Perëndimor, synimi është që të pengojë…

Moska po zgjeron ndikimin e saj në shoqëritë jo të stabilizuara të Evropës Juglindore, duke nxitur aktorët që pengojnë proceset e demokratizimit. Synimi: të...

Peter Zingraf: Presim zgjedhje të lira, të drejta dhe paqësore

DW: Z. Ambasador, Shqipëria është në prag të zgjedhjeve parlamentare 2021, që zhvillohen këtë të dielë, më 25 Prill dhe shënojnë zgjedhjet e 9-ta...

“Negociohen me kontrollorët”, DW shkrim për situatën në Rinas

Ngërçit të krijuar në aeroportin e vetëm ndërkombëtar të Shqipërisë prej grevës së kontrollorëve të fluturimeve iu dha fund të enjten (08.04). Pas 24...

Latest news

- Advertisement -spot_img