- Advertisement -spot_img

TAG

e dehur

I shkroi e dehur, Lizzo tregon vazhdimësinë e bisedës me Chris Evans

Më 18 prill, Lizzo pranoi se ajo i shkroi e dehur Chris Evans në Instagram dhe ai i ktheu përgjigje dhe madje, edhe filloi...

Latest news

- Advertisement -spot_img