- Advertisement -spot_img

TAG

e ndaluar

9 Mars, ky shtet europian vendosi dënim me vdekje për puthjen në publik

Më 9 mars të vitit 1562 në Napoli të Italisë, puthja në publik u ndalua me ligj dhe u bë e dënueshme me vdekje. Nëse...

Latest news

- Advertisement -spot_img