- Advertisement -spot_img

TAG

egje det turqi greqi

Tensione të larta në detin Egje. Lufta mes Graqisë dhe Turqisë mund të në çdo moment

  Presidenti Erdogan dëshiron të kërkojë në Egje gaz natyror duke përdorur madje dhe ármët. Një konflikt i ármatosur midis Turqisë dhe Greqisë arriti të...

Latest news

- Advertisement -spot_img