- Advertisement -spot_img

TAG

Eitan Biran

Shpëtoi nga përqafimi i të atit, 5-vjeçari që shpëtoi nga rrëzimi i teleferikut

Një djalë pesëvjeçar ka pyetur  “ku është mami im” pasi prindërit e tij, vëllai më i vogël dhe stërgjyshërit iu vranë nga rrëzimi i...

Latest news

- Advertisement -spot_img