- Advertisement -spot_img

TAG

elbasan tarife pagese

Të gjitha detajet e parkimit me pagesë në Elbasan. Sheshet, rrugët, oraret dhe tarifa që do paguhet

Këshilli Bashkiak i Elbasanit në mbledhjen e tij të muajit Qershor vendosi domosdoshmërinë e ofrimit të shërbimit me pagesë në rrugë dhe sheshe të...

Latest news

- Advertisement -spot_img