- Advertisement -spot_img

TAG

emiggrim

Edhe në pandemi, emigrantët nuk i braktisën familjet

Kriza e shkaktuar nga pandemia dhe pasojat që solli ajo, duket se i kanë bashkuar më shumë familjet me njëra tjetrën, ndonëse fizikisht larg. Të...

Latest news

- Advertisement -spot_img