- Advertisement -spot_img

TAG

endri hasa komision pd

Ndodh e papritura! Ishte ndër më të votuarit në Elbasan, Komisioni i Vlerësimit të PD skualifikon Endri Hasën dhe mbi ish-10 deputetë të njohur...

  Ndodh e papritura! Komisioni i Vlerësimit të PD ka skualifikuar nga gara për në zgjedhjet e 25-prillit Endri Hasën nga Elbasani, një ndër më...

Latest news

- Advertisement -spot_img