- Advertisement -spot_img

TAG

Enver Jamaku

Detaje të reja/ Antetati ndaj Gjon Memës, zbërthehet bashkëpunëtori i drejtësisë

Detaje të reja kanë dalë në dritë për sa i përket dosjes voluminoze të armëve të gjetura në kryeqytetet disa ditë më parë. Bashkëpunëtori...

Detaje të reja/ I penduari Enver Jamaku nxjerr në dritë të tjera sekrete

  I penduari i drejtësisë ka rrëfyer të tjera detaje përpara hetuesve, teksa tashmë ka marrë statusin i penduari i drejtësisë. Mesohet se ai ka rrëfyer...

Enver Jamaku tregon mënyren si u njoh me Gjergj Cukalin

Një ditë pas goditjes së 18 magazinave që shërbenin për modifikimin e armëve, bashkëpunëtori i drejtësisë, Enver Jamaku, ka treguar dhe mënyrën se si...

Latest news

- Advertisement -spot_img