- Advertisement -spot_img

TAG

epoka faraonike

Prodhimi i papiruseve në Egjipt, mbajtja e traditës në vështirësi

Në fushat e Luginës Delta të Egjiptit, fermerët dhe zejtarët po përpiqen të sigurojnë jetesën ndërsa mbajnë gjallë traditën e epokës Faraonike për të...

Latest news

- Advertisement -spot_img